how to write an essay useful phrases freeessaywriter how to write an essay powerpoint presentation

Lectii

Scoala de ski SnowRide ofera lectii de ski atat pentru copii, cat si pentru adulti, sub forma de lectii individuale si de grup pentru toate nivelurile de pregatire, de la incepatori pana la avansati, ajutandu-va sa atingeti nivelul de aptitudini pe care l-ati dorit dintotdeauna.

Lecti individuale

Fie ca esti incepator sau esti la un nivel mai avansat si vrei sa iti perfectionezi tehnica de schi, o poti face impreuna cu familia sau prietenii. Lectii private de schi adaptate la nivelul de calificare sau stilul propriu, cu unul dintre instructorii scolii noastre de schi, autorizati si acreditati de institutiile competente din Romania si Europa. Lectiile de schi private sunt cel mai bun si rapid mod de a invata tehnicile specifice schiului sau snowboard-ului. Lectia privata de schi este destinata atat copiilor cat si adultilor indiferent de nivelul de pregatire din acel moment. La primul contact cu zapada este recomandata o lectie privata de schi din cauza trecerii mai usoare de la un nivel inferior la unul superior.
Pasionatii pentru sporturile de iarna vor fi incantati de tipurile noastre de lectii, de la primii pasi in ski, pana la perfectionarea stilului

Lectiile private sunt o alegere excelenta de a invata primii pasi in ski, o oportunitate de a examina in detaliu concepte si exercitii specifice. Astfel, monitorii nostri pot adapta lectia in intregime nevoilor dumneavoastra, facand astfel fata fiecarui nivel de pregatire.

Lecti colective

Lectiile colective sunt alegerea ideala atunci cand doresti sa schiezi in grup cu prietenii sau cu familia. Acestea pot fi transformate intr-o experienta de neuitat, sunt distractive si reprezinta o modalitate excelenta de a va intalni cu noi prieteni in timp ce va imbunatatiti abilitatile.
In functie de nivelul de pregatire si de varsta, lectiile colective se organizeaza in grupuri de maxim 6 persoane.

Calitatea serviciilor noastre este datorata strategiilor individuale de invatare de success, urmarind progresul fiecarul schior, indiferent daca acesta este la primul contact cu acest sport sau este un schior experimentat, care doreste sa descopere cele mai dificile pante!