Statiune ski

Poiana Brasov

Poiana Brasov ofera combinatia unica intre a te distra si a schia intr-o zona de munte . Domeniul schiabil ocupa 80 de hectare dupa ce a fost modernizat in 2013, in momentul de fata fiind cea mai mare statiune de schi din Romania.

0
Brasov-Poiana
0
Partii
0
Instalatii
0
Postavaru
Ce poti face aici?

Poiana Brasov

– practicarea schiului alpin si de fond pe pârtiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu;
– practicarea saniusului pe pârtiile special amenajate;
– practicarea patinajului pe patinoarul artificial;
– plimbari cu sanii trase de cai;- învatarea schiului cu instructori de specialitate în cadrul scolii de schi Snow Ride atât pentru începatori cât si pentru avansati;centre pentru închirierea materialelor sportive.
–  înot, sauna, masaj la piscinele din statiune; gimnastica de întretinere; popicarie; mese de biliard; panou catarare
–  program de folclor; arta culinara traditionala româneasca; program de actiuni si obiceiuri populare românesti organizate la diferite date calendaristice;
–  excursii – turul municipiului Brasov cu vizitarea principalelor obiective;

Poiana Brasov

cea mai mare statiune
de schi
din Romania!

Poiana Brasov este cea mai mare statiune turistica montana din Romania. Situata la altitudinea de 1030 m la poalele masivului Postavaru detine in total 24 km de partie, se poate schia, pe pârtia Drumul Roşu (5,8 kilometri) şi variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe pârtia Lupului (2,62 kilometri) şi variantele pentru pârtia Lupului (1,84 kilometri), pe Sub Teleferic (2,86 kilometri) şi Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe pârtiile Sulinar (2,82 kilometri) şi variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) şi Stadion (0,10 kilometri), de dificultate uşoară. Instalaţiile de transport pe cablu sunt moderne iar in poiana gasiti posibilitatea de a schia pe nocturnă .

Rezerva!